Kреатива даровала победнике 12. фестивала "Деца Лужнице", Љуберађа 2011.

Удружење грађана Креатива  је  на седници УО од 10.маја 2011., одлучило је  да подржи Фестивал дечјег стваралаштва „Деца у Лужници“ у виду наградног фонда.

Мисија Удружења КРЕАТИВА јесте упоран рад на постизању подршке надлежног министарства и локалне заједнице за увођење креативног образовања у наставни и ваннаставни процес. Кроз примере властитих креативних активности будимо креативну свест учитеља, афирмишемо еколошке и етнолошке вредности и подстичемо и негујемо креативне идеје ученика. Младим генерацијама отварамо нове просторе за размишљање и подстицање њихове стваралачке активности, а све са циљем омогућавања функционалног и квалитетног школовања и креативног детињства.

Управо, из наше мисије, проистекла је жеља да одговоримо на позив организатора овог фестивала, тако да је представник на XII међународном фестивалу, био Дејан Петровић из Власотинца, који је уручио награде учесницима манифестације.

Са надом да је наш скромни наградни фонд  обрадовао најмлађе учеснике овог фестивала, желимо успешан раст и развој ове дечје манифестације, на радост њених најмлађих учесника.

Бања Врујци, 10.5.2011.                                                                                                          УО УГ Креатива